Partner voor transformatie

Een groeiend team van financiële experts met een doorgedreven kennis van technologie, dat is YouCtrl (spreek uit als you control). Wij combineren de blik van de financiële expert met de knowhow van de IT-consultant. Dat maakt ons de ideale partner voor de transformatie van uw financiële afdeling.

Onze cijferaars hebben ervaring in de meest uiteenlopende sectoren. Van familiebedrijven tot multinationals. Van toerisme tot technologie. Wij bieden naast advies ook flexibele staffing en CFO-as-a-service.

Een korte sprint trekken of liever samen een marathon lopen? Aan u de keuze. Vraag ernaar. We vertellen u er graag meer over.

Alle puzzelstukjes moeten in elkaar vallen: de strategische visie, de financiële processen, de organisatie, de ondersteunende technologie en de rapporteringssystemen. Het hele verhaal moet kloppen. In die uitdaging bijt YouCtrl zich graag vast.

Bart Willems, Managing partner, YouCtrl

Bart Willems werkte 15 jaar lang als CFO voor kmo’s en internationale dienstverleners zoals Origin, The Vision Web, Ordina en CGI. Bart combineert de zin voor detail van de exacte wetenschapper met een pragmatische aanpak. Hij focust op duurzame groei en op verbetering van de productiviteit door gestandaardiseerde en geïntegreerde processen. Ook bij fusies en overnames brengt Bart veel knowhow in.

YouCtrl staat voor 100% onafhankelijk advies. Van budgettering tot rapportering, van automatisatie tot de keuze van de juiste ERP. Onze experts zijn ondernemend, doortastend en resultaatgericht.

Hoe we het verschil maken? Wij blijven niet aan de zijlijn staan maar gaan voor zichtbaar resultaat. Handen uit de mouwen en aan de slag met oplossingen die werken. 

Ons paradepaardje is de suite met technologische oplossingen die onze klanten een 360°-totaaloplossing bieden.

Alles gaat veel sneller dan tien jaar geleden. Je moet als bedrijf veel korter op de bal spelen. Bedrijven willen dagelijks hun cijfers voelen. Daar is YouCtrl uw partner voor.

Dirk Covens, Consultant, YouCtrl

Dirk Covens stond aan de wieg van YouCtrl. Hij is van opleiding accountant en vervulde in uiteenlopende ondernemingen managementfuncties in finance. Hij was vaak nauw betrokken bij ERP-implementaties en richtte zelf mee een ERP-implementatiebedrijf op.

De brug tussen finance & IT

1 copy

De financiële wereld is voortdurend in beweging. Net als wij. YouCtrl startte in 2015 onder de vleugels van Gumption Group. Gumption ondersteunt jonge consultancybedrijven met een focus op technologie. Dankzij een strategisch partnership met Bofidi, specialist in boekhouding en fiscaliteit, versterken we onze positie in de markt. Dankzij deze samenwerkingen kan YouCtrl terugvallen op de expertise van 150 financiële en IT-consultants.

2 copy

Onze waarden

Think Big

Think Big

Een langetermijnvisie wordt gebouwd op solide en betrouwbare inzichten. Wij vertrouwen op de kracht van technologie om groei te versnellen.

Embrace Trust

Embrace Trust

Omgaan met financiële informatie vereist discretie. Vertrouwelijkheid is het fundament in onze relatie met de klant. Betrouwbare cijfers geven u het vertrouwen om te handelen.

Excel Together

Excel Together

De klant komt op de eerste plaats. Wij geloven in co-creatie om tot de beste oplossingen te komen. Onze financiële knowhow gecombineerd met de oplossingen van onze gewaardeerde partners bieden de beste garantie op topresultaat.