Focus op quick wins vanuit langetermijnvisie

De YouCtrl Quickscan meet de efficiëntie van uw financiële afdeling. Tijdens een workshop brengen we de huidige financiële situatie in kaart. We formuleren pijnpunten en verbeteringen. We analyseren uw resultaten en stellen een plan van aanpak op. Met focus op quick wins én langetermijnresultaat.

Als financiële transformatiepartner combineert YouCtrl inzicht in financiën met doorgedreven IT-kennis. Met onze suite softwareoplossingen hebben we een reeks waardevolle tools in portefeuille om uw processen te automatiseren.

Onze financiële specialisten werken op interim- of projectbasis. Bent u op zoek naar een interimmanager om de rol van CFO op te nemen? Wilt u een financieel expert om een belangrijk project tot een goed einde te brengen? Onze experten hebben een jarenlange ervaring in financieel management.

De nieuwe rol van de financiële afdeling als strategische partner vraagt om een andere aanpak. YouCtrl helpt u de gewenste vaardigheden in kaart te brengen en ontwikkelen. Vul uw eigen kennis aan met de expertise van onze doorwinterde CFO’s.

Een topexpert in huis zonder je blauw te betalen? Deel een ervaren en betrouwbare finance-manager, controller of CFO met andere kmo’s. Een flexibele, verstandige en voordelige keuze voor groeiende bedrijven.

Kmo’s zijn flexibel. Net als onze financiële dienstverlening. Een CFO per uur of per week? U beslist. Wil u graag uw finance en accounting volledig uitbesteden? Ook dat kan. Wij nemen uw financiële activiteit uit handen zodat u zich kunt concentreren op de business, de klanten, uw team.

Komt u handen tekort? Op zoek naar tijdelijke cijferaars om uw team te versterken? Deadline in zicht en nood aan extra rekenkracht? YouCtrl zorgt voor specialisten op maat.

Onze mensen hebben tien of twintig jaar ervaring als controller of CFO. Die ervaring brengen wij naar de kmo. Wij zijn van alle markten thuis.

Bart Willems, Managing partner, YouCtrl

Toekomstgerichte oplossingen​​

YouCtrl biedt u een suite van state-of-the-art softwareoplossingen, met dank aan onze strategische partners. Onze suite is met zorg samengesteld. We zijn voortdurend op zoek naar het neusje van de zalm volgens de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Voor elk onderdeel van uw financiële administratie hebben wij toptools in portefeuille. Tools geven u de vrijheid en de flexibiliteit om te groeien zoals u het wil. Of u gaat voor één oplossing of voor het totaalverhaal: die keuze is aan u. 

Onze experts beschikken over de juiste technologische kennis om deze en andere oplossingen naadloos te laten aansluiten op uw boekhoudkundig pakket. Samen onderzoeken we welke oplossingen voor u het beste werken. Dat kan een van deze tools zijn, of een andere oplossing.

BrightAnalytics

BrightAnalytics is een cloudgebaseerd rapporteringsplatform dat bedrijven in staat stelt om hun financiële en strategische rapportering te stroomlijnen op één centraal platform. BrightAnalytics brengt financiële cijfers en strategische kpi’s helder in kaart en is eenvoudig te koppelen met elk ERP of boekhoudkundig systeem.

UnifiedPost

UnifiedPost is een Business Process as a Service-platform (BPaas) voor elektronisch documentbeheer, gecentraliseerde juridische e-archivering en e-facturatie. UnifiedPost, opgericht in 2000, is Benelux-marktleider in BPaaS.

Exact

Exact is de nummer-één business software voor kmo’s en accountants in België. Via robotic accounting wordt de boekhouding bijgewerkt. Automatische facturatie en bankoverschrijving zorgen voor tijdswinst. Exact bedient honderdduizenden klanten over de hele wereld.

YouCtrl biedt meer dan alleen advies. Op basis van onze kennis en inzichten bieden wij concrete oplossingen aan onze klanten. Wij leveren geen vrijblijvende consultancy. Wat we vertellen, brengen we meteen in de praktijk. Ons advies is altijd onafhankelijk en helemaal op maat van uw bedrijf.

Johan Peeters, Managing partner, YouCtrl