Werken bij YouCtrl?

Bij YouCtrl werken ondernemende mensen die met kennis en overtuiging klanten bijstaan. Professioneel, integer en betrouwbaar. Dat zeggen wij niet alleen. Vraag het aan onze klanten.

We werken meestal bij de klant maar dat wil niet zeggen dat we geen team zijn. We komen regelmatig samen. Om van elkaar te leren. Om een workshop bij te wonen. Om een pint te drinken.

Innovatie staat vooraan in ons woordenboek. Wij zijn voortdurend op zoek naar de beste systemen om onze klanten te helpen. Als je niet graag bijleert, kan je bij ons niets komen doen. 

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wij zoeken junior en senior medewerkers, zowel freelance als in vast dienstverband. Heb je een diploma handelsingenieur, liefst met specialisatie in informatica, of heb je een gelijkwaardige ervaring in finance en IT? Kom eens praten.

Mijn talent telt, niet mijn diploma. Ik ben opgeleid als juriste maar ik koos een ander pad. Ik voelde mij vanaf dag één thuis bij YouCtrl. Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontplooien. Veel verantwoordelijkheid ook. Er wordt geluisterd naar wat je zegt.

Shana, Account manager

Jobs

Projectconsultant finance & accounting

Heb je een financiële achtergrond? Word je getriggerd door digitalisatie en software? Heb je zin om de mouwen op te stropen en erin te vliegen? Dan ben jij onze man of vrouw!

Je werkt onder de vleugels van YouCtrl aan projecten bij klanten, voornamelijk kmo’s. Als junior of senior consultant, afhankelijk van je ervaring. Je takenpakket kan bestaan uit:

  • ondersteuning van het finance & accounting team bij onze klanten;
  • uitwerken en opvolgen van managementrapportering;
  • automatisatie van de financiële processen van kmo’s;
  • boekhouding;
  • rapportering;
  • ERP;
  • cost controlling;
  • project controlling;

YouCtrl biedt je een fulltime functie als projectconsultant en een opleidingstraject op maat. Een eerlijk salarispakket is je verloning, aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur snel een mailtje naar info@youctrl.eu

Het werk is gevarieerd. Het leuke is dat je hier een project van het begin tot het einde meemaakt. Bij een groot bedrijf ben je een radertje in het geheel. Ik kreeg snel verantwoordelijkheden maar voelde me nooit aan mijn lot overgelaten. Ik leerde op korte tijd enorm veel bij.

Ward, Junior project consultant